Profil

”Tak for en god snak. Der er hårdt og gør ondt.
Når det er sagt er vi enige om, at det er den vej vi skal.”

– – –

Jeg har henvist til dig, da jeg ligeledes synes, at du gør det rigtig godt som §54 støtte -du orienterer forældrene om, hvilke konsekvenser deres valg kan have -på en empatisk og anerkende måde -hvilket jeg tænker er yderst relevant i dit fag

– – –

I min virksomhed Lind Familierådgivning tilbyder jeg psykoterapi og familierådgivning individuelt og til par og familier.

Har du brug for samtale og rådgivning er du meget velkommen til at kontakte mig på mail lind@familieraadgivning.com eller tlf. 41 41 71 10.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og Foreningen Professionelle Støttepersoner og har privat praksis i Solbjerg som jeg har drevet siden 2005.

Jeg samarbejder med lægehuse ved konsultationer hvor patienter ønsker terapi og rådgivning fx vedr. børn, parforholdet eller familiens trivsel. Derudover samarbejder jeg med kommuner og familier som §54 støtteperson.
I syv år har jeg desuden været freelance erhvervsrådgiver og coach for AS3 – en skandinavisk konsulentvirksomhed, hvor jeg har hjulpet ledige på kontanthjælp og sygedagpenge til afklaring og videre i uddannelse eller job.

Af faglig og praktisk uddannelse har jeg en 4-årig efteruddannelse i familieterapi og -rådgivning fra The Kempler Institute i Odder. Desuden er jeg cand. mag. i spansk og psykologi, erhvervssproglig korrespondent og stewardesse (Maersk Air).

Jeg er født i 1971 og bor i Aarhus Syd. Jeg er gift med Martin (i 1994) og vi har 4 drenge.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *