Info til kommunen

”Jeg vil bare give dig en lille tilbagemelding fra os her i kommunen. Vi snakkede om bagefter, hvor godt du gjorde det ift. at holde fast i din rolle, og give den opbakning, som x har brug for. Den ro du udstråler og den måde du befinder dig i lokalet, er virkelig god ift. den position du har som § 54 støtteperson. Så tak for samarbejdet i denne omgang! :-)”

Siden 2005 har jeg arbejdet som §54 støtteperson i Aarhus, Favrskov, Hedensted, Odder, Skanderborg, Syddjurs, Norddjurs og Viborg Kommune.

Jeg trives med de mange forskellige samtaler og opgaver som arbejdet som støtteperson har givet mig. Familierne er aldrig ens; nogle forældre er alene – meget alene, andre står sammen, nogle familier har mange børn anbragt, andre et enkelt men måske flere på vej, nogle familier giver samtykke til anbringelsen, andre ikke. I nogle situationer er der fint samarbejde med sagsbehandler men måske lurer andre vanskeligheder som psykiske, fysiske problemer eller misbrug.
En af mine kernekompetencer er at skabe god kontakt og bevare den – også når forældrene har det meget svært. Jeg er meget motiveret af at støtte forældrene på en måde som bedst kan beskrives som omsorgsfuldt konfronterende.
Jeg har en 4-årig efteruddannelse i familieterapi og familierådgivning fra Kempler Instituttet og er desuden medlem af Dansk Psykoterapeutforening og Foreningen af Professionelle Støttepersoner.